sâmbătă 25 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Uite ce se fabrica acum în România și nu știai

Dacă ai simțit întotdeauna nevoia unei agende săptămânale, a unui notes, etui pentru chei sau ochelari și ți-ai dorit să fie de calitate înaltă și produse în România, Unika îți oferă oportunitatea de a-ți satisface această nevoie profesională.

Fiecare dintre noi avem nevoie de o agendă personală care să ne țină actualizați cu toate activitățile pe care vrem să le desfășurăm. Avem nevoie de o agendă personală atât dintr-o nevoie profesională cât și din motive persoanle, să ne amintim de evenimentele la care vrem să participăm, de zile de naștere sau chiar de numere de telefon ale cunoscuților.

De aceea, Unika, o companie producătoare de astfel de agende și alte obiecte de birotică și nu numai, răspunde oricăror cerințe care le sunt ridicate.

Indiferent dacă vă doriți agende din piele naturală, ecologică sau din materiale reciclate, dacă aveți nevoie de un etui pentu ochelari sau pentru chei, de un portofel nou sau un notes, ești la un click distanță de a-ți suplimenta gama de accesorii.

Ce aduc nou pe piață? Acestea sunt cele 10 motive pentru care ar trebuie să achiziționezi produse Unika

În primul rănd, Unika are produse unice. Asta putem înțelege chiar și din numele companiei sau al design-ului special al tuturor produselor.

Ai un produs unic

Acesta este unul dintre motivele pentru care produsele create de Unika sunt diferite și aduc un aer proasăpăt pe piața de accesorii de birou în România.

Ai un produs fabricat în România

Toate produsele Unika sunt realizate 100% în România, de către români și pentru români. Prin diversitatea produselor și datorită calității și profesionalismului de care dau dovadă, achiziționarea unor produse create de români, trebuie să fie un standard pentru fiecare dintre noi. Unika îți pune la dispoziție o gamă variată de produse realizate în România.

Ai o gamă variată de culori și modele

Dacă îți dorești o agendă elegantă sau una simplistă, una tipătoare sau pur și simplu una cât mai practică, agendele Unika, îți vor oferi o notă de profesionalism la locul de muncă și chiar și cu prietenii tăi zi de zi. Cu siguranță îți vei găsi culoarea potrivită stilului tău vestimentar sau al personalității tale.

Sunt produse din piele naturală

Dacă ești tipul de persoană care are încredere numai în produsele din materiale de piele naturală, și la acest capitol, Unika îți respectă preferințele, folosind materiale de calitate superioară care vor rezista în timp iar produsele vor părea a fi noi chiar și după ani întregi de folosință.

Sunt produse de calitate la prețuri accesibile

Nici prețurile nu ridică probleme, acestea sunt accesibile tuturor, fiind proporționale cu orice venit și orice buget. Vei cumpăra produse de calitate superioară la prețuri potrivite ție.

Sunt produse care te țin o viață

Dacă ești genul de persoană care se atașează de produse, ei bine, îți poți achiziționa o agendă care te poate ține updatat o viață întreagă. Sunt rezistente la timp și la eventuale accidente. Produsele Unika îți vor face viața profesională mult mai ușoară și mai simplificată.

Dețin accesorii rezistente folosite și de marile case de modă

Una dintre cele mai importante pretenții ale clienților este aceea de a fi la modă, de a fi potrivite fiecărui trend și fiecărei tendințe. De aceea, poți purta accesorii, agende sau alte obiecte pe care le poartă oamenii de la cele mai mari case de modă. Prin eleganța de care dau dovadă satisfac orice fel de pretenții.

Poți face un cadou din oricare produs ales din colecție

Dacă vrei să oferi un cadou special și unic, alegând unul dintre produsele acestea, vei face o alegere corectă. NU trebuie să te mai îngrijorezi cu privie la cadou sau să-ți pui întrebarea dacă îi va fi pe plac.

Designul îndeplinește și cea mai aprigă dorință

Prin designul unic, diferit, calitativ, agendele și restul produselor Unika, respectă orice pretenție sau cerință. Aspectul diferit al agendelor, te vor diferenția și pe tine de restul lumii.

Suntem aproape de tine!

Poți ajunge la produsele Unika în online cu un click direct pe magazinul online sau direct din magazin, în Promenada Mall București.

Poți să-ți actualizezi chiar acum gama ta personală de accesorii de birou, trebuie să fii updatat, la curent cu toate evnimentele, să fii profi și să îți ții toate responsabilitățile sub control.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...