duminică, septembrie 24, 2023

Căteva ponturi pentru alegerea unui ceas

Primul meu ceas a fost un «Racheta»...

Ce trebuie să știți despre plantele de apartament

Am crescut într-un apartament plin cu plante....

Un autoturism furat la Bălcescu, descoperit în județul Dâmbovița

Fapt diversInfractionalUn autoturism furat la Bălcescu, descoperit în județul Dâmbovița
- Advertisement -

La data de 19 mai a.c., o femeie de 47 de ani, din comuna Nicolae-Bălcescu a sesizat prin 112 faptul că i-a fost sustras autoturismul proprietate.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, în dimineaţa aceleaşi zile, persoane necunoscute ar fi pătruns în autoturismul parcat vizavi de locuinţa păgubitei, l-ar fi pornit şi ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.
Poliţiştii au continuat cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La data de 21 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău, în colaborare cu poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, au identificat doi bărbaţi, de 22 şi 25 de ani, ambii din comuna Gioseni, bănuiţi de comiterea infracţiunii.

Au fost puse în executare două mandate de arestare preventivă emise pe numele celor doi, fiind depistaţi pe raza judeţului Dâmboviţa.

Totodată a fost recuperat autoturismul sustras, care fusese abandonat pe raza judeţului Brăila şi a fost restituit păgubitei.
Activităţile complexe au fost realizate cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Alte titluri