joi, noiembrie 30, 2023

Cum să ascunzi o cameră de supraveghere

O cameră de supraveghere este bună la...

Incaltaminte traditionala

anul 2010, a fost descoperită în...

Ce nu trebuie să faceți atunci când alegeți tapetul

Tapetul poate transforma total o cameră. Are...

Un bacauan a dat lovitura. Vezi cat a castigat la MEGA JACKPOT

OrasulUn bacauan a dat lovitura. Vezi cat a castigat la MEGA JACKPOT
- Advertisement -

Luni, 15 octombrie 2012, pentru prima dată în istoria MEGA JACKPOT, marele premiu ajunge în Moldova, iar fericitul câștigător este un domn de 42 de ani din Bacău.

Norocosul băcăuan a fost atras de lumea pariurilor și a jocurilor de noroc încă de tânăr, iar când a văzut că a câștigat marele premiu, s-a abținut cu greu să nu plângă de bucurie: „Am lucrat ca agent de pază la un casino din Bacău până acum doi ani și pot să vă spun că am fost fascinat de aparatele de joc MEGA JACKPOT din momentul în care au apărut în oraș. Jucam în fiecare zi. Acum lucrez în Anglia și am venit în țară câteva săptămâni pentru a întocmi niște acte. N-am uitat pasiunea mea pentru aparatele de joc și se pare că de data aceasta am avut noroc. Nu mi-a venit să cred când am văzut că am câștigat și deja știu ce vreau să fac cu banii – îmi voi cumpăra un apartament în Bacău și o mașină, iar pe restul îi voi împărți cu familia. Am un băiețel de 10 ani care locuiește cu mama lui în Italia și mă bucur că acum pot să-i trimit bani pentru școală,” a declarat fericitul câștigătorul.

Premiul, în valoare de 234.626,45 de lei a fost înmânat la agenția Stanleybet din Bacău, strada Mărășești nr. 104. Mai mult decât atât, împreună cu anteriorul MEGA JACKPOT, câștigat pe 6 octombrie 2012, acest sistem unic de joc a reușit să ofere peste 500.000 de lei în doar nouă zile.

De la primul MEGA JACKPOT oferit în toamna anului 2010 şi până în prezent, acest sistem a oferit constant premii consistente care au ajuns la o valoare totală de peste 6,8 milioane RON. De altfel, doar de la începutul acestui an, premiile acordate se ridică la peste 4 milioane RON.

„Lumea jocurilor de noroc este pe atât de frumoasă, pe cât este de imprevizibilă. Faptul că la doar 9 zile de la anteriorul premiu avem un nou câștigător reprezintă pentru noi o confirmare a serviciilor de înaltă calitate pe care le oferim clienților noștri,” au declarat împreună Mario Deaconescu, director executiv Stanleybet România, şi Florian Niculae, director general Westgate România, compania care deține drepturile exclusive pentru sistemul MEGA JACKPOT.

„Este cel de-al 18-lea premiu Mega Jackpot oferit din momentul lansării pe piața din România și putem spune cu mândrie că acesta este într-adevăr un sistem de joc unic pe piață, iar premiile oferite până în prezent contribuie la scopul nostru de a ne autodepăși mereu și de a ne surprinde plăcut jucătorii în mod constant.”

Alte titluri