27.3 C
Bacau

Un barbat beat si cu probleme psihice, internat la sectia de psihiatrie

De stiut!

Una dintre problemele cu care se confruntă polițiștii locali este cea legată de depistarea persoanelor în stare de ebrietate, recalcitrante și cu vizibile semne de afecțiuni psihice. Astfel, de la începutul anului până în prezent au fost identificate un număr de 28 persoane care au fost preluate de polițiștii locali de pe domeniul public, datorită unor manifestări nefirești, și predate cadrelor medicale de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Bacău.

Un astfel de caz s-a petrecut miercuri, 06 noiembrie a.c, în jurul orelor 19.30, când polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei l-au depistat pe numitul C.A.C, în vârstă de 33 ani, cu domiciliul în județul Neamț, fără încălțăminte, în stare de ebrietate și agresând fizic și verbal trecătorii care se deplasau pe strada Mărășești. Dat fiind faptul că avea un comportament violent a fost dispusă măsura conducerii forțată și internării acestuia la Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău.

Poliția Locală a Municipiului Bacău îndeamnă pe această cale cetățenii municipiului Bacău să ne semnaleze la numărul de telefon 0234/986 precum și la centrele zonale din cartiere, orice situație întâlnită în vederea soluționării, conform competențelor stabilite prin lege.

- Advertisement -

Ultimele stiri