sâmbătă 13 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăFapt diversUn bărbat din...

Un bărbat din Bacău a turnat ulei ars pe stradă pentru a-i goni pe copiii care băteau mingea

Un bărbat din Bacău a fost filmat în timp ce turna ulei ars pe strada din faţa blocului pentru a-i goni pe copiii care se jucau cu mingea.

Totul s-ar fi întâmplat, în urmă cu câteva zile, într-un cartier din Bacău, acolo unde mai mulţi copii se jucau cu mingea.

Deranjat de gălăgia făcută de copii, bărbatul i-a avertizat să plece şi să se joace în altă parte, însă copiii au continuat să bată mingea în faţa blocului.

https://www.youtube.com/watch?v=9PMTymbhbm8

La un moment dat, bărbatul a luat o găleată cu ulei ars şi a început să toarne pe stradă, moment care a fost surprins de unul dintre copii cu telefonul mobil.

Pe imagini se poate observa cum bărbatul, supărat de zgomotul făcut de joaca copiilor, toarnă ulei ars pe stradă. (Sursa)

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...