marți, decembrie 12, 2023

Ce trebuie să faceți pentru ca parfumul dvs. să dureze mai mult

Parfumurile au patru niveluri diferite de concentrare,...

Ruptura musculară și Terapia cu Tehnică Ecografică de Control Asistat (TECAR)

În lumea sportului și a activităților fizice...

Dacă se taie curentul, cum vom supraviețui?

Situația nu este tocmai roz și perspectivele...

Un buhușean, cel de-al 800.000-lea utilizator Ghiseul.ro

OrasulUn buhușean, cel de-al 800.000-lea utilizator Ghiseul.ro
- Advertisement -

Ghişeul.ro a înregistrat cel de-al 800.000-lea utilizator, o persoană fizică din oraşul Buhuşi, judeţul Bacău, informează marţi Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, de la începutul anului, peste 34.000 de utilizatori s-au înscris pe www.ghiseul.ro – o medie de 3.000 în fiecare zi.

De asemenea, începând de la 1 ianuarie, prin intermediul platformei s-au făcut peste 120.000 de tranzacţii, în valoare de peste 34.000.000 lei, precizează sursa citată.

“Cei 800.000 de utilizatori pot achita online peste 300 de servicii publice centrale şi locale, toate cu zero comision. În plus, persoanele fizice beneficiază de 10% bonificaţie la plata taxelor şi impozitelor locale până la data de 31 martie 2021. În continuare, încurajăm cetăţenii să folosească mijloacele online de plată, eliminând astfel riscurile sanitare asociate pandemiei de COVID-19”, afirmă Octavian Oprea, vicepreşedinte al Autorităţii pentru Digitalizarea României, citat în comunicat.

Ghişeul.ro este o platformă administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României şi susţinută de APERO – Asociaţia pentru Plăţi Electronice din România.

Alte titluri