luni, decembrie 11, 2023

Cum ne pregătim o trusă de prim-ajutor și ce punem în ea?

Pentru orice eventualitate și pentru a fi...

Problema căpușelor la câini și metode de prevenire și tratament

 Căpușele și câinii - o combinație nedorită!...

Cum prelungim durata de viață a unei imprimante laser

Ca toate dispozitivele electronice, imprimantele trebuie să...

Un concurent pentru Dacia Logan – Hyundai Reina

ActualitateAfaceriUn concurent pentru Dacia Logan - Hyundai Reina
- Advertisement -

De multe ori când se compară Dacia Logan cu un model de Hyundai, se alege ori modelul Accent, ori i20. dar acum câțiva ani, Hyundai a scos un model care a fost considerat a fi răspunsul sud-coreenilor la modelul Logan: Reina.

În România nu se știe prea multe despre acest model, însă în Asia de Sud Est, modelul se bucură de succes.

La prima vedere, Hyundai Reina seamănă cu alte mașini Hyundai. Unele dintre părțile sale par chiar asemănătoare cu Accent cu care împarte platforma PB.

Hyundai Reina 2019 are un motor de 1,4 litri Kappa MPI Inline-4 pe benzină, adaptat fie la o transmisie manuală cu 5 trepte, fie la una automată cu 4 trepte. Ca atare, Reina are același motor cu multe alte vehicule care împart platforma PB Hyundai-Kia. Cu toate acestea, există o versiune turbocompresată pentru piața nord-americană, care poate produce o putere mult mai mare.

În ceea ce privește varianta originală, acesta produce aproximativ 94 de cai putere, ceva mai putin decât modelul Accent. În ciuda acestui fapt, Reina 2019 rulează de fapt mai liniștit decât vărul său mai mare și este de fapt mai economic, deoarece poate utiliza combustibil cu cifră octanică mai mică.

Mașina are o lungime de 4300 mm și o lățime de 1705 mm. Înălțimea este de 1460 mm. Are cinci uși, cinci locuri, patru cilindri și 16 valve.
Hyundai Reina este vehiculul perfect pentru cineva care dorește pur și simplu să meargă de la punctul A la punctul B, și în același timp să poată transporta o mulțime de lucruri.

Poate fi, de asemenea, o mașină de oraș pentru aproape oricine, deoarece consumul – atât urban cât și interurban -este destul de bun.

Hyundai Reina și-a făcut debutul în Salonul Auto Chongqing 2017. Pe baza platformei PB utilizate în Hyundai Verna, Reina se află pe un ampatament de 2.570 mm, iar portbagajul are o capacitate de 475 litri.

Reina a ieșit la vânzare în septembrie 2017 în China și este prima mașină produsă în fabrica Chongqing din Beijing Hyundai. Prețurile din China încep de la 49.900 de yuani și se încheie la 73.900 de yuani, poziționând ușor Reina sub Verna. Reina a fost lansată în Filipine în martie 2019.

Alte titluri