12.1 C
Bacău
miercuri, mai 31, 2023

Cea mai vândută mașină electrică din Europa

Personal, cred că mașinile electrice sunt, deocamdată,...

Tabletele elevilor din antichitate și evul mediu

În ziua de azi, un elev cu...

Anunțurile publicitare. Puțină istorie și un oarecare tâlc

Ai pierdut un document, vrei să cumperi...

Un detinut din Penitenciarul Bacau a pacalit mai multi patroni dandu-se inspector la Protectia Consumatorilor

Fapt diversInfractionalUn detinut din Penitenciarul Bacau a pacalit mai multi patroni dandu-se inspector la Protectia Consumatorilor
- Advertisement -

Un detinut incarcerat in Penitenciarul Bacau a pacalit mai multi patroni din judetul nostru dar si din judetul Iasi, telefonandu-le si spunand ca este inspector la Protectia Consumatorilor. In aceasta calitate ar fi solutionat pozitiv mai multe dosare care-i priveau si, in schimbul acestui fapt, ar dori niste cartele de telefon.

Valentin Dudau a fost condamnat ieri la cinci ani si sase luni de inchisoare pentru aceasta pacaleala. El executa o pedeapsa de 10 ani pentru omor in Penitenciarul Bacau cand s-a gandit sa faca rost de cartele pentru a putea vorbi la telefon.

Dudau a sunat – au sustinut procurorii – 37 de persoane. In judetul Bacau, el se recomanda a fi “inspectorul Miclaus” iar pentru patronii din Iasi, “inspectorul Salavastru”. Dupa ce le povestea ca a aavut de rezolvat niste dosare in care erau reclamate societatile acestora, el le cerea ca rasplata una sau doua cartele telefonice reincarcabile.

Din cei 37 de patroni pe care i-a contactat, 18 au cumparat cartelele cerute.

Numai ca, la un moment dat, mai multe persoane au depus plangeri iar in luna martie, dupa ce telefonul lui Dudau a fost pus sub urmarire, a fost pus sub acuzare.

Alte titluri