marți, decembrie 12, 2023

Un detinut din Penitenciarul Bacau a pacalit mai multi patroni dandu-se inspector la Protectia Consumatorilor

Fapt diversInfractionalUn detinut din Penitenciarul Bacau a pacalit mai multi patroni dandu-se inspector la Protectia Consumatorilor
- Advertisement -

Un detinut incarcerat in Penitenciarul Bacau a pacalit mai multi patroni din judetul nostru dar si din judetul Iasi, telefonandu-le si spunand ca este inspector la Protectia Consumatorilor. In aceasta calitate ar fi solutionat pozitiv mai multe dosare care-i priveau si, in schimbul acestui fapt, ar dori niste cartele de telefon.

Valentin Dudau a fost condamnat ieri la cinci ani si sase luni de inchisoare pentru aceasta pacaleala. El executa o pedeapsa de 10 ani pentru omor in Penitenciarul Bacau cand s-a gandit sa faca rost de cartele pentru a putea vorbi la telefon.

Dudau a sunat – au sustinut procurorii – 37 de persoane. In judetul Bacau, el se recomanda a fi “inspectorul Miclaus” iar pentru patronii din Iasi, “inspectorul Salavastru”. Dupa ce le povestea ca a aavut de rezolvat niste dosare in care erau reclamate societatile acestora, el le cerea ca rasplata una sau doua cartele telefonice reincarcabile.

Din cei 37 de patroni pe care i-a contactat, 18 au cumparat cartelele cerute.

Numai ca, la un moment dat, mai multe persoane au depus plangeri iar in luna martie, dupa ce telefonul lui Dudau a fost pus sub urmarire, a fost pus sub acuzare.

Alte titluri