Un fel de guacamole: avocado cu ton afumat

avocado tonÎn această săptămână am avut două aniversări în familie, astfel încât ziua de sâmbătă m-a găsit prins între aperitive, marinade, fripturi, sosuri şi garnituri. Printre altele am făcut şi un fel de guacamole, dintr-un avocado rătăcit prin frigider de ceva vreme. Zic „un fel de” guacamole în ideea de a evita criticile de genul „nu aşa se face”. Îl aveam în minte mai de mult, generat probabil de pasiunea lui Horea pentru avocado. El experimentează pe avocado cu ton, cu somon, cu prosciutto. Aşa că am vrut să încerc şi eu ceva nou. Mai făcusem anterior guacamole clasic, salată de avocado cu măr şi încă vreo 2 – 3 chestii; nu le căutaţi pe-aici că sunt din perioada î.d.B. (înainte de Blog). De fiecare dată când folosesc avocado în preparate şi am şi spectatori, trebuie să fie cineva care nu gustase încă aşa ceva. Astăzi a fost rândul bunicii soţiei. S-a hotărât, la 97 de ani împliniţi, să testeze nişte avocado – care nu i-a displăcut – şi apoi salata de avocado cu ton şi încă vreo câteva ingrediente.

Articolul integral, aici.

Unele conținuturi sau funcționalități nu sunt disponibile din cauza preferințelor dvs. de cookie!

Acest lucru se întâmplă deoarece funcționalitatea / conținutul marcat ca “% SERVICE_NAME%” utilizează modulele cookie pe care le-ați ales să le păstrați dezactivat. Pentru a vizualiza acest conținut sau pentru a utiliza această funcție, vă rugăm să activați modulele cookie: faceți clic aici pentru a deschide preferințele cookie.

Articolul precedentCosarul
Articolul următorWaseda University – Aizu Museum