sâmbătă, decembrie 2, 2023

Un gest generos al Protopopiatului Onești: 300 kg de mere pentru Spitalul Municipal „Sf. Ierarh Dr. Luca al Crimeii”

OrasulUn gest generos al Protopopiatului Onești: 300 kg de mere pentru Spitalul Municipal „Sf. Ierarh Dr. Luca al Crimeii”
- Advertisement -

 

Protopopiatul Onești, prin intermediul Asociației „Patmos”, a făcut o donație semnificativă în sprijinul comunității locale, oferind o nouă tranșă de 300 de kilograme de mere proaspete Spitalului Municipal „Sf. Ierarh Dr. Luca al Crimeii” din Onești. Acest gest caritabil vine în contextul anotimpului rece, aducând o rază de lumină și nutrienți esențiali pentru pacienții și personalul medical.

Fructele proaspete, bogate în vitamine și substanțe nutritive, reprezintă o contribuție valoroasă la sănătatea generală, în special în perioadele în care organismul are nevoie de o rezistență sporită împotriva afecțiunilor sezoniere. Prin această donație, Protopopiatul Onești manifestă nu doar generozitatea sa, ci și preocuparea pentru bunăstarea comunității și pentru sănătatea locuitorilor.

Asociația „Patmos”, care funcționează sub umbrela Protopopiatului Onești, s-a implicat în numeroase acțiuni de sprijinire a persoanelor aflate în nevoie, promovând solidaritatea și compasiunea în rândul membrilor comunității. Donația de mere către Spitalul Municipal este doar un exemplu în plus al angajamentului lor față de îmbunătățirea calității vieții în Onești.

Reprezentanții spitalului au primit cu recunoștință această donație, subliniind importanța unui aport regulat de vitamine și nutrienți proaspeți pentru pacienți. Merele, cunoscute pentru beneficiile lor pentru sistemul imunitar și sănătatea cardiovasculară, vor aduce un plus de vitalitate și bunăstare beneficiarilor acestor fructe.

 

Alte titluri