luni 15 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateUn jandarm a...

Un jandarm a prins un talhar care jefuia un copil

Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, în timp ce executa o misiune specifică de transport corespondenţă clasificată, a surprins o persoană care tâlhărise un elev şi îl deposedase de telefonul mobil.

Jandarmul, membru al unei echipe de curieri de transport corespondenţă clasificată, aflându-se într-o misiune specifică, a observat în dreptul Şcolii Generale „Alexandru Ioan Cuza” din municipiul Bacău, cum un bărbat deposedează prin violenţă un elev de telefonul mobil pe care îl avea în mână şi fuge. Persoana în cauză nu a ajuns prea departe întrucât jandarmul a trecut imediat la urmărirea acestuia, pe care l-a imobilizat şi l-a predat unui echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, care se afla în zona respectivă, pentru continuarea cercetărilor.

Jandarmul şi-a reluat misiunea sa iniţială, iar pentru spiritul său de atenţie şi de intervenţie promtă în acest caz, va fi recompensat de către comanda unităţii.

Având în vedere necesitatea prevenirii situaţiilor de risc în zona instituţiilor de învăţământ preuniversitar, în scopul creşterii gradului de siguranţă al elevilor şi personalului didactic, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău vor desfăşura mai multe acţiuni punctuale în aceste zone.

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţă 112 sau se pot adresa celor mai apropiate secţii sau posturi de Jandarmerie.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...