22.3 C
Bacau

Un jandarm bacauan, locul III la saritura in lungime in campionatul MAI

De stiut!

sofronj

În perioada 11 – 14.06.2013, în municipiul Constanţa s-a desfăşurat Campionatul naţional de atletism şi cros, faza finală pe M.A.I..

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău a fost reprezentat de lt.col. Sofron Cristian, la săritura în lungime categoria peste 45 ani. Ofiţerul a obţinut locul al III-lea la această probă, în ciuda faptului că a suferit o accidentare la piciorul stâng cu două zile înainte de competiţie.

Lt.col. Sofron Cristian, în prezent comandant al Detaşamentului de pază şi protecţie instituţională Bacău, este absolvent al Facultăţii Militare de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul A.N.E.F.S Bucureşti, fost atlet de performanţă (200 şi 400 m plat), participant la numeroase competiţii unde a obţinut rezulate remarcabile.

“Performanţa colegului nostru este şi mai valoroasă în contextul în care este propriul său antrenor, nebeneficiind de condiţii speciale de antrenament, această performanţă obţinând-o după o accidentare la claviculă care l-a ţinut pe margine timp de doi ani, reuşita fiind posibilă datorită antrenamentului individual, în principal, în timpul liber şi unei irezistibile pasiuni şi înclinaţii pentru sport, ofiţerul fiind un exemplu de urmat şi pentru proprii subordonaţi şi colegi” – se arata intr-un comunicat al Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău.

- Advertisement -

Ultimele stiri