duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Un onestean a furat de 800 de lei si a distrus de 1.600

Tânăr reţinut de poliţiştii de investigaţii criminale pentru furt, distrugere şi ameninţare

La data de 27 iunie a.c., polițiștii de investigaţii criminale din Oneşti au reținut un tânăr de 27 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt, distrugere şi ameninţare.

Din cercetări a rezultat că, tânărul ar fi sustras băuturi alcoolice, obiecte de încălţăminte şi produse alimentare din mai multe societăţi comerciale din Oneşti, în perioada mai-iunie a.c. , cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 800 de lei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că bănuitul ar fi distrus un geam termopan şi o uşa de acces de la două societăţi comerciale, cauzând un prejudiciu în valoare de 1600 de lei.

De asemenea, acesta ar fi ameninţat un agent de Securitate care ar fi fost solicitat să intervină în aplanarea unui conflict la un bar din Oneşti.
Polițiștii au depistat și reținut tânărul în cauză, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...