luni 16 septembrie 2024

.

Mai are cuierul clasic...

Dacă ați fost prin niște apartamente ale rudelor părinților sau chiar prin apartamente...

Cum poți preveni incontinența...

Dacă vă curge urină când tușiți, strănutați, râdeți, vă aplecați sau ridicați...

Importanța asigurărilor de călătorie...

Atunci când călătoriți în străinătate, fie că este vorba de o vacanță relaxantă...

Cum prelungim durata de...

Ca toate dispozitivele electronice, imprimantele trebuie să aibă parte de o întreținere bună...
AcasăCulinarUn pilaf de...

Un pilaf de om comod

I-am zis așa doar ca să mă exprim academic. Altfel i-aș fi putut zice “Pilaf de leneș” ori, mai dur, “Pilaf pentru puturoși”. Este probabil cel mai simplu mod de a obține un pilaf cu carne, fără a te speti robotind prin bucătărie cât îi ziulica de lungă. Pentru alte pilafuri, mai mult sau mai puțin elaborate, mai mult sau mai puțin “etnice”, apăsați aici.

Necesitatea elaborării acestui pilaf de om comod a apărut ca urmare a apariției în bucătăria proprie și personală (pleonasm intenționat) a unui nou “utilaj” din gama Stone Legend de la Delimano, acesta.

Pentru economie, am făcut o singură poză. Sub diagonala albă este pilaful așa cum arăta în momentul în care am extras cratița din cuptor. Deasupra diagonalei, același pilaf după ce-am mestecat în el.

Articolul integral îl puteți citi (sau lectura, cum se zice mai nou) AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....