luni 20 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Un satean din Magiresti si-a batut femeia pana ce aceasta a avortat

Un barbat din localitatea bacauana Magiresti si-a luat concubina la bataie si nu s-a lasat pana ce aceasta a avortat. Femeia era in luna a opta de sarcina.

Incidentul s-a petrecut sambata dimineata, cand, dupa ce a baut bine, Vasile C., de 33 de ani, i-a aplicat concubinei sale mai multe lovituri. Mihaela R., 30 de ani, era insarcinata in luna a opta si, din cauza loviturilor a suferit un avort spontan.

În imobilul celor doi concubini, poliţiştii au identificat alţi doi minori de 1,9 şi respectiv 3 ani care au fost predaţi Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Bacău.

Mihaela R. a fost transportată la Spitalul Municipal Moineşti pentru îngrijiri medicale, fiind necesară internarea ei.

Poliţiştii l-au depistat într-o zonă padure pe Vasiel C. care, după comiterea faptei, a fugit de la domiciliu. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Moineşti pentru cercetări.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând ca după examinarea medico-legală a victimei şi efectuarea autopsiei cadavrului fătului, să fie făcută încadrarea juridică a faptei.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...