duminică, septembrie 24, 2023

Ce trebuie să știm despre sărurile de baie

Sărurile de baie sunt minerale solubile, care...

Rolul vital al asigurărilor în societate: Protecție și Stabilitate

Într-o lume în continuă schimbare și adesea...

Bărbații și parfumurile. Când și cum?

Istoric vorbind, aristocrația occidentală a folosit parfumurile...

Un sofer baut a intrat cu masina intr-un autoturism care circula regulamentar

Fapt diversInfractionalUn sofer baut a intrat cu masina intr-un autoturism care circula regulamentar
- Advertisement -

La data de 30.03.2013, în jurul orei 04.30, Alexandru L., de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărășești din Bacău, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers față de autoturismul care circula în fața sa, condus de P. Letiția, de 20 de ani și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto L. Alexandru, care a primit îngrijiri medicale la Spitalul Județean Bacău, fără a necesita internare.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezulatatul a fost negativ pentru P. Letiția și 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru L. Alexandru. Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o concentrație mai mare de 0,80g/l alcool pur în sânge.

Alte titluri