miercuri 17 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăFapt diversUn sofer beat...

Un sofer beat a rupt hainele politistilor care-l oprisera in trafic

Un bărbat de 32 de ani din județul Covasna este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, distrugere și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a devenit agresiv atunci cînd polițiștii l-au oprit pe o stradă din Bacău, întrucât conducea un autovehicul cu luminile stinse, pe timp de noapte și emanând halenă alcoolică.

La data de 29.01.2013, în jurul orei 03.00, un echipaj de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, aflați în serviciul de patrulare pe strada Mioriţei, din Bacău, a observat un autoturism înmatriculat în județul Covasna, care circula cu farurile stinse, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire. Conducătorul auto a oprit vehicului, a abandonat autoturismul și a fugit.

Cei doi poliţişti au procedat la urmărirea conducătorului auto pentru a-l imobiliza. Suspectul a devenit agresiv, verbal și fizic, rupând hainele de serviciu ale polițiștilor.

Bărbatul a fost imobilizat și încătușat iar la momentul urcării sale în autospeciala Poliției a lovit autovehiculul, avariindu-l ușor.

Cel în cauză a fost condus la sediul subunității de poliție, unde a fost identificat în persoana lui S. Tibor, de 32 ani de ani, din județul Covasna.

Acesta emana halenă alcoolică, dar a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a luat măsura informării Parchetului de pe Lângă Judecătoria Bacău, care a dispus efectuarea actelor premergătoare privind comiterea infracţiunilor de ultraj, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și distrugere.

În dimineața zilei de 29 ianuarie a.c., bărbatul de 32 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, în vederea cercetărilor, potrivit competenței.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...