marți, octombrie 3, 2023

Cum acționează cremele hidratante

Crema hidratantă sau emolientă este un preparat...

Un șofer ucrainian beat-mort, scos cu forța din cabină de polițiști

Fapt diversInfractionalUn șofer ucrainian beat-mort, scos cu forța din cabină de polițiști
- Advertisement -

Un șofer ucrainean de 41 de ani a fost oprit de polițiștii Serviciului Rutier Bacău în timp ce conducea un camion încărcat cu combustibil pe DN 2-E 85 în localitatea Cleja, duminică seara.

La oprirea autovehiculului, șoferul s-a încuiat în cabina camionului și a refuzat să comunice cu polițiștii. Polițiștii au deschis portiera autovehiculului prin geamul lateral pentru a-l imobiliza și a-i stabili identitatea.

Șoferul a fost testat alcooloscopic și a rezultat o alcoolemie de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital pentru a i se recolta mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliția a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Prin intervenția promptă a polițiștilor rutieri, a fost evitat un posibil accident rutier grav, având în vedere că cisterna era încărcată cu combustibil. Poliția reamintește șoferilor să fie responsabili și să nu conducă sub influența alcoolului, deoarece, conform Codului Penal, pedeapsa pentru această infracțiune este închisoarea de la 1 la 5 ani sau amendă, iar permisul de conducere poate fi reținut până la soluționarea cauzei.

Alte titluri