26.1 C
Bacau

Un tanar din Onesti s-a apucat sa sparga geamuri la betie

De stiut!

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Oneşti – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău, executând misiuni specifice de ordine publică în municipiul Oneşti, în ziua de 21.01 a.c. în jurul orei 02.30, au surprins un tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice care a spart geamurile unui magazin din oraş.

Persoana respectivă, identificată ca fiind S.S., de 20 ani, domiciliat în Oneşti, judeţul Bacău, a fost depistat după ce, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri cu personalul unui magazin, a distrus geamurile acestuia, iar cu ocazia controlului corporal executat, asupra sa a fost găsită şi o lamă de bărbierit.

Ca urmare a acestui fapt, au fost întocmite actele procedurale sub aspectul comiterii infracţiunilor susceptibile de distrugere şi infracţiunii, prevăzute de Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice ( portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor… a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere), dosarul în cauză urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti.

Pentru prejudiciul de 2.000 lei, reprezentând contravaloarea geamurilor distruse, administratorul magazinului se va constitui parte civilă.

- Advertisement -

Ultimele stiri