duminică 23 iunie 2024

.

Despre superstitii: Florile II

Florile au constituit pentru oameni simboluri ale prieteniei sau dragostei, ale despărțirii sau...

De ce e important...

Nu mai trebuie să explic de ce am trecut pe centrală termică. Vara...

Ce este, de fapt,...

Citii un anunț de angajare și totul pare normal (responsabilități și cerințe), până...

Cum poți face poze...

O fotografie de 360 de grade înseamnă o imagine care să cuprindă tot...
AcasăCulinarVarză călită cu...

Varză călită cu oase de porc

_100 copy

În preajma Anului Nou am pregătit o ruladă din cotlet de porc. Cum achiziționasem bucata de cotlet cu tot cu os, os de care la momentul respectiv n-aveam nevoie, l-am zvârlit în congelator întru așteptarea unor vremuri propice și pentru el. Au venit și respectivele vremuri, oasele respective (ca să fiu mai exact o porțiune din șira spinării cu vreo 7 – 8 cioturi de coaste) găsindu-și locul într-o minunată varză, călită agale, gospodărește, molcom, încetișor, iavaș-iavaș – adică lent.

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....