joi 18 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinar Varza proaspata...

Varza proaspata fiarta si calita in cuptor cu costita de porc

Ingrediente: 1 varza, 2 cepe, 500 g costita porc, Zarzavat conservat de casa, 1 ardei gras, Coriandru, Cimbru, Sare, Piper. Puneti costita la prajit in putin ulei de masline. Condimentati-o cu sare, piper si cimbru. Cand costita s-a prajit puneti ceapa tocata si ardeiul gras tocat. Adaugati apa pana se acopera costita. Lasati sa fiarba la foc mic, inabusit, sub un capac.

Cand au fiert adaugati varza tocata marunt si apoi zarzavatul conservat. Potriviti de sare, piper si asezonati cu coriandru. Cand a fiert varza dati-o la cuptor intr-un vas termorezistent, la 200 grade Celsius, 40 de… continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...