22.3 C
Bacau

VIDEO: Drama unei familii inundate din comuna Cudalbi- Impreuna ii putem ajuta

De stiut!

 

Cudalbi 2Locuitorii comunei Cudalbi trec prin momente de groaza. Acestia sunt foarte afectati de inundatiile care nu au iertat nimic la sfarsitul saptamanii trecute. Case, grajduri, animale chiar si oameni au fost luati de viiturile puternice.

In acest sens, Marius Fundulea, corespondentul unei televiziuni centrale din Romania,  a luat decizia de a merge la fata locului impreuna cu mai multi jurnalisti pentru a  vedea care este situatia dar si pentru a gasi o familie care are nevoie urgenta de ajutor.

Familia Craciun este formata din opt membri dintre care cinci copii minori. Pe acestia inundatiile i-au gasit in casa. Rechizite,jucarii, haine si multe alte lucruri  au fost inghitite de apele involburate.

” Noaptea a fost foarte grea, si cand am iesit afara, apa era pana la genunchi.In acest moment imi doresc sa avem o familie mai buna si sa reparam casa sa stam in ea ” a spus Craciun Paul in varsta de doar zece ani.

” Cum gasesc fonduri pentru alte evenimente, asa cred ca voi gasi si acuma.Oamenii aceia chiar au nevoie ” a spus Marius Fundulea.

Vrem sa ne mobilizam si sa strangem   tot ceea ce se poate pentru ajutorarea acestei familii, in special materiale de constructii. Dacă ar fi să mai rămână ceva, ajutăm și celelalte familii ” a mai spus Marius.

Pentru a intelege cat mai bine povestea acestei famili, va lasam cu un reportaj realizat chiar in curtea casei acestora.

Cine doreste sa ajute in orice fel aceasta familie este rugat sa trimita un email la adresa bighiu.dragos@yahoo.com sau sa apeleze la numarul de telefon 0758.752.438

- Advertisement -

Ultimele stiri