joi 25 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalViolator reținuți de...

Violator reținuți de polițiști

Polițiștii de investigații criminale din Bacău au luat măsura reținerii unui bărbat de 34 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol.

La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 04.30, Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată prin apel SNUAU 112, de către o femeie de 34 de ani, din județul Neamţ, despre faptul că în noaptea de 22/23 ianuarie a.c, a fost ţinută fără voia ei într-o pensiune din Bacău de către fostul concubin.

Din primele verificări a rezultat faptul că, bărbatul, de 34 de ani, din Bacău ar fi așteptat-o pe fosta concubină, în seara zilei de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, după terminarea programului de lucru, căreia i-a propus să o conducă la domiciliu cu un taxi. În zona Autogării Bacău, bărbatul ar fi solicitat taximetristului sa oprească, iar ulterior, sub constrangere ar fi determinat-o pe femeie să meargă cu el într-o pensiune, unde ar fi lipsit-o de libertate până în jurul orei 04.00, perioadă în care ar fi întreţinut cu ea raporturi sexuale împotriva voinţei sale, ameninţând-o şi agresând-o fizic.

În jurul orei 04.00, profitând de faptul că bărbatul dormea, femeia a părăsit camera respectivă, iar ulterior a sunat la 112, solicitând intervenţia poliţiei.

Cazul a fost preluat de polițiștii de investigații criminale din Bacău care au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.
Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

De citit!

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...

Reținut de polițiști după ce a condus din nou un autoturism fără permis

La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat în localitatea Parava un autoturism, iar la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire acesta a accelerat continuându-și deplasarea.               Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar...

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...