Volei masculin (A2) – Dacia Buzau vs. Stiinta Bacau


Studentii au pierdut la scor de forfeit meciul cu Dacia Buzau, 0-3 (-21, -23, -20) dupa un meci dezamagitor in care jocul nu prea a mers iar arbitrii au facut diferenta in momentele cheie ale partidei, favorizand clar echipa locala (Buzau).

Incidentele nu au lipsit, studentii sarind ca arsi la o faza din finalul ultimului set cand tusierul a acordat nedrept “minge in teren” in loc de aut pentru buzoieni. Spiritele s-au incins destul de mult si era cat pe ce sa degenereze intr-o incaierare generala intre suporteri, jucatori si arbitri. In cele din urma spiritele au fost calmate.

Dupa aceasta infrangere suferita in deplasare, studentii au doua meciuri acasa, sambata 3 noiembrie in compania celor de la CS LMV Ploiesti si sambata 10 noiembrie in compania celor de la CS Rapid Buuresti, de la orele 11:00 ambele partide, in Sala Sporturilor din Bacau.
Intrarea este libera iar publicul este asteptat la sala pentru a-i sustine pe tinerii voleibalisti pentru a reusi dubla si a se apropia de liderul seriei !