26.1 C
Bacau

Voluntarii vor ajuta la securizarea probelor la Raliul Moldovei

De stiut!

Raliu Voluntari

Anul acesta 50 de voluntari vor ajuta la securizarea probelor la Raliul Moldovei Cotnari Bacau la fel cum se intampla in campionatul mondialul de raliuri. Acesti voluntari fac parte din cadrul Asociatiei de tineret Onestin – Centrul de voluntariat din Onesti si vor fi dotati cu fluiere si veste refectorizante, pentru a semnaliza sonor apropierea echipajelor concurente de zona respectiva.

“Dupa cum bine se cunoaste, motorsportul poate fi periculos, de aceea este important ca spectatorilor prezenti pe probele speciale sa li se aminteasca ori de cate ori este necesar sa respecte conditiile impuse de organizatori pentru siguranta lor. Este intotdeauna mai bine sa previi si sa educi decat sa iti para rau mai tarziu. Ma bucura faptul ca am reusit sa crestem acest program si ca am putut sa atragem mai multi tineri pentru aceasta actiune. Rugam spectatorii sa-i sprijine, sa asculte de indicatiile voluntarilor si vreau sa le multumesc anticipat pentru asta tuturor.” A declarat Adrian Raspopa, organizatorul Raliului Moldovei Cotnari Bacau.

Joi, 12 septembrie, incepand cu ora 20:30 va avea loc prezentarea oficiala a echipajelor participante la Raliul Moldovei Cotnari Bacau langa scena amenajata in fata Prefecturii din oras. In acelasi loc, vineri si sambata, de la ora 20:00, vor avea loc concertele formatiilor Compact, Crush si Alexandra Ungureanu dar si festivitatea de premiere de la finalul intrecerii.

 

- Advertisement -

Ultimele stiri