joi 29 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăDe stiutVrei să porți...

Vrei să porți ruj în culori întunecate? Iată ce trebuie să știi!

A folosi ruj întunecat poate fi intimidant. Dar poate avea, de asemenea, un efect destul de puternic. Deci, dacă sunteți nou în lumea rujului vampy, există câteva sfaturi care vă vor ajuta.Dacă sunteți un începător (sau chiar un profesionist experimentat care caută un curs de perfecționare), iată tot ce trebuie să știți despre pregătirea, aplicarea și menținerea unei ruj gotic.

Exfoliați

Chiar dacă uneori putem scăpa purtând culori mai deschise pe buzele uscate, rujul întunecat se va lipi mult mai vizibil de petele uscate, făcând exfolierea o necesitate. Indiferent dacă folosiți pur și simplu o periuță de dinți, un exfoliant pentru buze făcut în casă sau un exfoliant cumpărat, asigurați-vă că aveți o buzele netede înainte de a aplica orice culoare.

Hidratează-te

Indiferent de motiv, rujurile întunecate (mai ales în formulele mate) sunt în mod inerent mai uscate decât cele mai deschise. Pentru a vă asigura că buzele nu se vor stafidi sub culorile întunecate, hidratarea este esențială. Un balsam de buze va fi suficient pentru acest pas, dar unele persoane preferă ceva cu o consistență mai ceroasă.

Conturează buzele

Deși nu este întotdeauna necesar un contur în cazul unui ruj de culoarea buzelor, dacă un ruj întunecat se scurge în afara liniei buzelor, acesta va fi vizibil. Pentru a vă asigura că acest lucru nu se întâmplă, începeți prin trasarea marginii buzelor dvs. cu un contur. Pentru a menține totul simplu, folosiți fie un contur universal, invizibil, fie unul care se potrivește cu culoarea rujului.

Folosiți un creion de buze

Dacă vrei ca rujul tău să dureze o noapte lungă, asigură-te că aplici mai întâi un strat de contur. Linerul de buze este în general mai rezistent decât rujul. Deci, chiar dacă rujul tău se estompează pe tot parcursul nopții, umplerea buzelor cu liner va asigura că culoarea este încă pe buze și că nu va exista nicio problemă. Gândiți-vă la acest pas ca la o asigurare pentru rujul dvs. Sperăm că rujul tău nu se va uza, dar dacă o va face, nimeni nu va observa.

Aplicați rujul pe buzele întinse

Când aplicați rujul, asigurați-vă că vă mențineți buzele întinse în timp ce faceți acest lucru. Acest lucru vă va asigura că culoarea este depusă pe fiecare parte a buzei. Dacă ar fi să aplici rujul în timp ce buzele tale sunt relaxate, atunci când zâmbești, fisurile sau liniile din buze vor părea să fie mai ușoare decât zonele în care rujul a putut efectiv să se atingă.

Ștergeți, apoi aplicați din nou

Ar putea părea contraintuitiv să ștergeți o parte din rujul pe care tocmai l-ați aplicat, dar acest lucru vă va ajuta să apăsați culoarea în buze și să-l sigilați. Tot ce trebuie să faceți este să luați o bucată de șervețel sau hârtie igienică și să o apăsați ușor pe buze, fără să vă murdăriți sau să vă frecați. După ce ați făcut acest lucru, aplicați încă un strat de ruj, astfel încât culoarea dvs. să dureze cât mai mult posibil.

Curățați marginile

Este mai ușor să vedeți defecte cu o culoare mai închisă. Deci, dacă linerul tău de buze nu este chiar corect, folosește corector sau un liner care se potrivește cu rujul tău pentru a reveni și a elimina orice greșeli.

O asigurare

Voi presupune aici și voi pretinde că nimeni nu vrea ruj pe dinții săi. Deci, pentru a preveni apariția de frotiuri roșii sau violete pe albul perlat, puneți un deget în gură, închideți ușor buzele în jurul său și trageți-l afară. Vezi inelul acela de ruj în jurul degetului meu? Asta ar fi putut ajunge pe dinții tăi.

Bronz

Rujul întunecat are puterea de a trage culoarea feței. Deci, mai ales dacă aveți un ten mai palid, bronzerul este prietenul dvs. Nu uitați să adăugați puțină culoare și căldură înapoi pe față, aplicându-vă bronzul și / sau fardul preferat peste obraji. Poate fi și fond de ten Chanel, mai bine!

Încredere

Și poate cel mai important sfat (pe lângă purtarea rujului cu tine pentru retușuri), este să fii încrezătoare. Dacă apari încrezător în culoarea buzelor (și în tine), nimic nu-ți va sta în cale. Iar dacă folosești un ruj negru, efectul este garantat!

De citit!

Furt calificat: Bărbat de 30 de ani, identificat și reținut de polițiștii din Bacău pentru sustragerea unei geante cu documente și bani

La data de 18 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au desfășurat o acțiune rapidă și eficientă, reușind să identifice și să rețină un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat....

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii pe DN2-E85, în localitatea Filipești. Din verificările efectuate în...

Reținut de polițiști pentru conducere ilegală: Bărbat din Dărmănești, prins la volan cu permisul suspendat

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din Moinești au efectuat o operațiune de rutină pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, care a condus la reținerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din orașul Dărmănești. Conform...