Weekend incendiar în stațiunile băcăuane!

DSC_0109

Administrațiile locale din orașele-stațiuni Slănic-Moldova și Târgu-Ocna organizează în perioada 14 – 16 august 2015, tradiționalul eveniment ,,zilele orașului”, la care turiști și localnici deopotrivă sunt invitați să participe într-o atmosferă plină de antren și bună dispoziție.

La Slănic-Moldova, manifestările se vor desfășura în superbul decor al parcului din centrul stațiunii recent reamenajat și îmbogățit cu instalații de iluminat moderne, ce îmbunătățesc viața nocturnă a orașului. Aici, în zona terenurilor de tenis va fi amenajată scena pe care vor evolua artiști consacrați ai muzicii ușoare și populare românești, dar și invitați speciali din Republica Moldova. Astfel, vineri, 14 august, vor cânta Fuego, Ion Paladi și grupul ,,Ștefan Vodă” (Republica Moldova), sâmbătă, 15 august, Mandinga, Morris și Selfie, iar duminică, 16 august, Talisman, Aurel Moldoveanu și Geta Postolache.

La Târgu-Ocna, manifestările se vor derula pe scena amplasată în Parcul Măgura, acolo unde vor urca soliștii și formațiile Casei de Cultură și ale Clubului elevilor din localitate, vor avea loc întâlniri cu fiii orașului și lansări de carte, premierea venerabilelor cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, precum și întreceri sportive. Printre invitați se număra: Nicu Paleru, Simona Nae și trupa Maxim (vineri, 14 august), Pepe și Ion Suruceanu (sâmbătă, 15 august), Lidia Buble, Ansamblul Folcloric Busuiocul și trupa Milenium (duminică, 16 august). Sâmbătă va avea loc un foc de artificii, iar duminică toți cei prezenți vor putea asista la o lansare de lampioane.

La ambele evenimente intrarea este liberă.

Romulus Dan Busnea