sâmbătă 7 septembrie 2024

.

Când trebuie să căutăm...

Probabil ați văzut unele etichete de pe produse pe care scrie "fără gluten"....

Câteva trucuri utile pentru...

Mulți factori fac ca dinții să-și piardă strălucirea. Anumite alimente vă pot păta...

Din bucătărie, în spațiul...

Hai că știi despre ce este vorba. Nu se poate să n-ai măcar...

O dilemă mereu actuală:...

Sunt profesionișți care încearcă să-și dezvolte o afacere pe cont propriu și clachează....
AcasăCulinarWrap cu resturi...

Wrap cu resturi de friptură

Se întâmplă, de multe ori, ca să vă rămână de la o friptură, rămășițe (așa-numitele “left overs”) de carne și garnitură de la un prânz sau o cină copioasă. A doua zi le puteți reîncălzi pur și simplu (cuptorul cu microunde face o treabă excelentă în acest caz), ori, dacă vreți “ceva nou”, puteți pregăti un wrap. Adică puteți împacheta într-o lipie (libaneză, mexicană, indiană – contează mai puțin) îmbucături mărunte de friptură și garnitură, acompaniate de sosul aferent, cu (sau fără) ados de salată (verdeață).

 
103
 
Ceva de genul acesta am pregătit după ce friptura de struț a mai lăsat oareșce ingrediente și pentru a doua zi.

 
105
 
Continuarea, aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....