Rapperul bacauan Young Feftee se intreaba “Unde e bine?”

Rapperul bacauan Young Feftee a lansat o noua piesa numita “Unde e bine?”. Mesajul piesei este unul evident, crede el: “Nu vreau sa dramatizez totul, totusi, tocmai politicienii care ne conduc prost si ne cresc taxele, salariile, desigur, fiind invers proportionale, spun ca nu trebuie sa ne panicam, ca totul este bine. Eu nu cred, ca majoritatea romanilor, ca avem o viata chiar atat de roz!

Am mai pus accent pe bani, deoarece ei schimba oamenii, banii in exces ajung sa ne faca nepasatori fata de cei din jurul nostru si sa-i luam la misto doar pentru simplul fapt ca avem mai multi lei in buzunar si imbracam niste haine de firma. Tot timpul va exista asa ceva! Iubirea aproapelui este tot mai putin evidentiata in viata de zi cu zi si asta nu e un lucru foarte ok!”

Noua piesa aduce si o noua colaborare, intre Young Feftee si Sc LifeStyle Group, un label ce se ocupa de promovarea artistilor worldwide, piesa fiind pusa pe contul lor de youtube.

De asemenea se apropie si lansarea celui de-al patrulea album solo, cel mai probabil dupa sesiunea de Bacalaureat din 2013!