26.1 C
Bacau

Yuri’s Night și la Bacău !

De stiut!

01Yuri s NightData de 12 aprilie marchează un eveniment care a schimbat cursul istoriei: prima călătorie în spațiu! Astăzi se împlinesc 55 de ani de la primul zbor al omului în spațiu și se celebrează cel care a făcut posibil acest lucru, Yuri Alexeevici Gagarin, pioner rus al zborurilor spațiale. În amintirea marelui astronautului și a acestui eveniment, s-a creat conceptul de “Yuri’s Night”, prin care se dorește celebrarea trecutului, prezentului și viitorului omului în spațiu.

Voluntarii Asociației pentru Dezvoltare Activă ADA au organizat pentru prima dată în Bacău evenimentul Yuri’s Night, punând astfel Bacăul pe harta internațională a manifestărilor care sărbătoresc prima lansare a omului în spațiu. Astfel, luni, 11 aprilie 2016, Asociația pentru Dezvoltare Activă ADA a ținut o seară tematică la Manhattan Pub&Pizza Bacău, prin care a sărbătorit cei 55 de ani de la evenimentul istoric.

Seara a început cu prezentarea vieții și activității cosmonautului Yuri Gagarin și a conceptului “Yuri’s Night”, continuând cu premierea concursului de creație cu diverse teme, la care au participat un număr de 30 de elevi. CONTINUARE…

- Advertisement -

Ultimele stiri