.

Știi cum trebuie să-ți...

Indiferent dacă tocmai ai adoptat un nou cățel sau ai avut câini toată...

Ce daune morale si...

Familia victimeiInstanţa judecătorească va putea, de asemenea, să acorde despăgubiri ascendenţilor, descendenţilor, fraţilor,...

Câteva trucuri pentru amenajarea...

În secolul al XIV-lea, clasele inferioare dormeau pe saltele umplute cu paie. În...

Câteva trucuri utile pentru...

Mulți factori fac ca dinții să-și piardă strălucirea. Anumite alimente vă pot păta...
AcasăCulinarZarzuela de Mariscos

Zarzuela de Mariscos

“Zarzuela” înseamnă literal un gen lirico-dramatic spaniol (asemănător cu opereta sau vodevilul, în care alternează scenele cântate cu cele vorbite) şi termenul redă foarte bine amestecul şi varietatea fructelor de mare şi a celorlalte ingrediente din această „operetă” gastronomică.

Pentru 4 – 6 porţii de zarzuela aveţi nevoie cam de aproape 1 kg de peşte şi fructe de mare (în total). Orice peşte cu carne albă (nu ton, nu somon) este potrivit acestei mâncări. Trebuie doar curăţat, filetat şi tăiat în bucăţi de 2,54 × 2,54 cm (1 × 1 inch). Puteţi folosi fructe de mare proaspete sau congelate, iar aici puteţi lăsa imaginaţia să zburde. Continuare …