vineri, decembrie 1, 2023

Vrei să porți ruj în culori întunecate? Iată ce trebuie să știi!

A folosi ruj întunecat poate fi intimidant....

Cum schimbăm culorile hortensiilor

Hortensiile sunt fascinante prin faptul că, spre...

Două electrocasnice fără de care nu poți trăi cu adevărat

Nu e nimic exagerat. Desigur, poți să...

Ziua Internațională a Sindromului Down

Yin&YoungBabyZiua Internațională a Sindromului Down
- Advertisement -

DSC_0601

Asociatia Sindrom Down Bacau a organizat , sambata 21 Martie 2015 cu ajutorul Primariei Bacau, laTeatrului de Vara „Radu Beligan” un concert caritabil care s-a dorit a transmite că cei suferinzi de acest sindrom, nu sunt altceva decât niste persoane minunate , care în ciuda problemelor lor zâmbesc si traiesc fiecare zi cu o energie si o bucurie extraodinara .

Principalii participanti care au raspuns pozitiv la, a ajuta pe cei care sufera de acesta boala , au fost : Ansamblu folcloric profesionist „Busuiocul” cât si Colegiul National de Arte „George Apostu”. Doamna Gabriela Otelita , director al Asociatiei Sindrom Down Bacau , a mentionat ca principalul motiv pentru care ne-am întâlnit este de a încuraja pe copii aflati în aceasta situatie si că si ei pot face aceleasi lucruri ca si noi iar mai presus de toate , ei trebuie sa zâmbeasca .

Startul acestui concert a apartinut copiiilor din cadrul asociatiei dar si a sase dintre voluntari. Acestia au încântat publicul printr-un dans cu tema japoneza , transmintând bucurie si tot odata multa compasiune . Domnul Ilie Bârzu, un om de baza al comunitatii bacauane a tinut sa sublinieze faptul ca doreste sa multumeasca Asociatiei Sindromul Down Bacau ca „ l-a primit în familie”. CONTINUARE…

Alte titluri