marți 27 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulZIUA PORȚILOR DESCHISE...

ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA I.P.J. Bacău

Poliţia Română aniversează, la data de 25 martie 2013, 191 de ani de atestare documentară.

A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători.

Pentru a marca acest eveniment din viața polițiștilor băcăuani, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a primit astăzi, 22 martie, vizita a peste 300 de elevi din școlile băcăuane, în cadrul manifestării “Ziua Porţilor deschise”.

Polițiștii i-au provocat pe elevi la un concurs de desen/pictură, cu tema “Uniţi împotriva delincvenţei” iar astăzi cei mai buni dintre ei, pe categorii de vârstă, au primit diplome și premii.

Desenele au exemplificat colaborarea între poliţie şi elevi/cetăţeni pentru a avea o societate fără acte de violenţă şi infracţionalitate. Lucrările înscrise în concurs au fost expuse în sala de festivități pentru a fi admirate de toți participanții la manifestare.

Doi elevi din calsa a III a a Școlii Generale George Bacovia Bacău au primit din partea polițiștilor diplome și premii pentru spirit civic.

La Inspectoratul de Poliție Județean au fost prezenți elevi din toate gupele de vârstă, de la cei mai mici preșcolari până la elevi de liceu. Acestora polițiștii le-au prezentat echipamente și mijloace tehnice din dotarea Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, dar și o expoziție de arme realizată de polițiștii Serviciului Arme Explozivi, Substanțe Periculoase .

Elevii, părinții și cadrele didactice prezente la eveniment și-au manifestat interesul pentru a participa și în viitor la astfel de activități.

De citit!

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii pe DN2-E85, în localitatea Filipești. Din verificările efectuate în...

Reținut de polițiști pentru conducere ilegală: Bărbat din Dărmănești, prins la volan cu permisul suspendat

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din Moinești au efectuat o operațiune de rutină pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, care a condus la reținerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din orașul Dărmănești. Conform...

Pasajul Revoluției devine stradă pietonală

Pasajul Revoluției din Bacău se transformă într-o stradă pietonală cu o investiție estimată la aproximativ 2.2 milioane de lei (~ 400.000 euro). Astăzi a fost emis ordinul de începere a lucrărilor, iar proiectul are un termen de finalizare de...