ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA SCC SERVICES ROMANIA

SCC Services Romania organizează în sediul din Bacău evenimentul „Ziua Porților Deschise”.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în industria serviciilor IT, dar și cei care doresc să vadă cum decurge o zi de lucru în cadrul SCC Services Romania sunt așteptați miercuri, 10 Decembrie, începand cu ora 10:00 în Centrul de Afaceri si Expoziții, Calea Dr. Alexandru Safran nr. 145.

Vizitatorii vor avea ocazia să discute direct cu specialiștii companiei și să descopere universul SCC Romania: un colectiv tânar și dinamic, dornic sa își împărtășească experiența profesională.

Participanții vor descoperi provocările serviciilor pe care compania IT le oferă și vor avea ocazia de a primi răspunsuri la întrebări și curiozități despre ce înseamnă cariera în domeniul tehnologiei informațiilor.

Tinerii sunt invitați să își aducă CV-urile iar la finalul vizitei, cei mai activi participanți vor avea posibilitatea de a câștiga, prin tragere la sorți, premii-surpriză din partea reprezentaților SCC.
Toți cei care vor să ne cunoască și doresc să descopere oportunitățile de joburi pe care le oferim sunt așteptați: Miercuri, 10 Decembrie, la sediul SCC Services Romania din Bacau, în Centrul de Afaceri si Expoziții, Calea Dr. Alexandru Safran nr. 145.

Ne dorim foarte mult ca cei care sunt interesați să înceapă o carieră în industria serviciilor IT să înțeleagă ce înseamnă activitatea pe care o desfășurăm la SCC Bacau, proiectele cărora ne dedicăm și care sunt standardele de calitate după care ne ghidăm în fiecare etapă a lor.

Cei care doresc să participe la evenimentul Ziua Porților Deschise, sunt rugați să se înscrie la adresa cariera@scc.com până la data de 9 Decembrie 2014.