vineri 12 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateAfaceriZIUA PORȚILOR DESCHISE...

ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA SCC SERVICES ROMANIA

SCC Services Romania organizează în sediul din Bacău evenimentul „Ziua Porților Deschise”.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în industria serviciilor IT, dar și cei care doresc să vadă cum decurge o zi de lucru în cadrul SCC Services Romania sunt așteptați miercuri, 10 Decembrie, începand cu ora 10:00 în Centrul de Afaceri si Expoziții, Calea Dr. Alexandru Safran nr. 145.

Vizitatorii vor avea ocazia să discute direct cu specialiștii companiei și să descopere universul SCC Romania: un colectiv tânar și dinamic, dornic sa își împărtășească experiența profesională.

Participanții vor descoperi provocările serviciilor pe care compania IT le oferă și vor avea ocazia de a primi răspunsuri la întrebări și curiozități despre ce înseamnă cariera în domeniul tehnologiei informațiilor.

Tinerii sunt invitați să își aducă CV-urile iar la finalul vizitei, cei mai activi participanți vor avea posibilitatea de a câștiga, prin tragere la sorți, premii-surpriză din partea reprezentaților SCC.
Toți cei care vor să ne cunoască și doresc să descopere oportunitățile de joburi pe care le oferim sunt așteptați: Miercuri, 10 Decembrie, la sediul SCC Services Romania din Bacau, în Centrul de Afaceri si Expoziții, Calea Dr. Alexandru Safran nr. 145.

Ne dorim foarte mult ca cei care sunt interesați să înceapă o carieră în industria serviciilor IT să înțeleagă ce înseamnă activitatea pe care o desfășurăm la SCC Bacau, proiectele cărora ne dedicăm și care sunt standardele de calitate după care ne ghidăm în fiecare etapă a lor.

Cei care doresc să participe la evenimentul Ziua Porților Deschise, sunt rugați să se înscrie la adresa cariera@scc.com până la data de 9 Decembrie 2014.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...