vineri 12 iulie 2024

.

Vrei să porți ruj...

A folosi ruj întunecat poate fi intimidant. Dar poate avea, de asemenea, un...

De la trotineta de...

Primele trotinete au fost realizate manual în zonele urbane industriale din Europa și...

Antreprenoriatul și importanța mentoratului...

În era modernă, antreprenoriatul a devenit unul dintre cele mai discutate și atractive...

Ce trebuie să știi...

Câinii Golden Retriever au o reputație bună, de câini de familie, jucăuși, blânzi...
AcasăActualitateInfractionalJandarmii au prins...

Jandarmii au prins doi oneșteni care furau țevi de gaz

 În urma acţiunilor specifice de patrulare echipajele de jandarmerie din cadrul unităţii au identificat şi adoptat măsurile legale specifice împotriva unor persoane care au săvârşit anumite fapte penale.

               În ziua de 5 mai a.c., în jurul orei 13.00, doi bărbați au fost depistați în timp ce scoteau din pământ mai multe țevi de gaz de diferite dimensiuni de pe strada Fântânelor din zona industrială a municipiul Onești.

  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei doi bărbați au scos din pământ șase țevi metalice cu lungimea totală de 51 de metri.

  În cauză, jandarmii au întocmit pe numele persoanelor actele de constatare sub aspectul încălcării prevederilor art. 253 C.P. ( Distrugerea ) și art 228 C.P (Furt ).

  Dosarele cu actele de constatare şi persoanele în cauză au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor şi aplicării măsurilor legale.

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...