Dupa o cearta cu femeia, un barbat s-a urcat pe un stalp si ameninta ca se arunca

Un tanar de nici 20 de ani s-a certat cu concubina si s-a decis sa urce pe un stalp de electricitate amenintand ca se va arunca. El a fost convins de politisti sa coboare si a fost amendat pentru tulburarea linistii publice.

La data de 04.01.2013, în jurul orei 14.45, Secția 1 Poliție Bacău a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex masculin s-a urcat pe un stâlp de înalta tensiune de pe strada Salcâmilor, din municipiul Bacău.
La fața locului s-a deplasat echipă operativă din cadrul Secţiei 1 Poliţie, care a identificat persoana în cauză stabilind că se numește Viorel R., de 19 ani, din Bacău.

Din cercetări s-a stabilit că pe fondul unor neînțelegeri avute anterior cu concubina, acesta s-a urcat pe stâlp, amenințând că se aruncă.

În urma discuțiilor purtate cu polițiștii, bărbatul a fost convins să coboare.

Viorel R. a fost transportat la Spitalul Județean Bacău, unde a rămas internat și a fost sancționat contravențional, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

In luna iunie a anului 2011, un barbat din zona se urcase pe un stalp de inalta tensiune pentru a protesta ca nu are serviciu (foto). Barbatul a murit, insa, dupa ce s-a electocutat.