Andreea Marin Banică, Dragoș Bucur și Dana Rogoz se intalnesc cu publicul bacauan la premiera filmului Ho ho Ho 2 – O Loterie de Familie

Echipa filmului Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie va sosi sambata in Bacau pentru a participa la o intalnire cu spectatorii la Cinema City. De la ora 19.00, spectatorii ii vor putea vedea in carne si oase pe Andreea Marin Bănică, Dragoș Bucur, Dana Rogoz și micuța Patricia Poslușnic alături de regizorul Jesus Del Cerro.

În regia lui Jesus del Cerro și produs de Alma Bacula, comedia Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie mizează pe o distribuție de excepție, în frunte cu Andreea Marin Bănică, Dragoș Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim și Mirela Oprișor. Surpriza extrem de plăcută a acestei noi comedii româneşti o reprezintă tinerii actori care dau naştere unor personaje de-a dreptul savuroase: Patricia Posluşnic, David Petcu, Dennis Christian Caracaș, Mario Săvescu și Maria Croitoru care promit încă de pe acum o carieră de succes în cinematografie.

În Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie, Vlad (Dragos Bucur) este un poliţist care în timpul liber se deghizează în Moş Crăciun pentru diferite cauze nobile. Cu ocazia vizitei la casa de copii o cunoaşte pe Ema (Patricia Posluşnic), aşa că reacţionează imediat atunci când află că a dispărut şi pleacă în căutarea ei.

Fetiţa, sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat, are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, afla că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de către un adult. Pentru că în Ioana (Andreea Marin Bănică) – directoarea instituţiei în care se afla, nu avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia din biroul directoarei. Cu ajutorul bunului său prieten, Cosmin, dar şi al lui Vlad, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodată nu îl anticipase.