Ingrediente: 12 albusuri, 1 rodie, 4 kiwi, 6 linguri faina, 12 linguri zahar, 4-6 linguri zahar, 2 pumni stafide, 1 l iaurt, 2 pliculete gelatina. Este o prajitura buna atunci cand aveti albusuri si nu stiti ce sa mai faceti cu ele. Bateti sase albusuri cu un praf de sare. Cand sunt spuma adaugati sase linguri de zahar, treptat. La final puneti trei linguri de faina. Turnati compozitia in tava, pe hartie de copt. Coaceti blatul la 170 grade Celsius 35 minute. Repetati operatiunea pentru al doilea blat. Dati la blander fructele kiwi si rodia. Apoi strecurati printr-o sita sucul obtinut. Puneti...continuare
De citit!
Culinar
Bors din spinari de pui
Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....
Culinar
Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele
Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...
Culinar
Placinta cu portocale
Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...