miercuri 23 octombrie 2024

.

Mai are cuierul clasic...

Dacă ați fost prin niște apartamente ale rudelor părinților sau chiar prin apartamente...

Ce cauzează bilirubina crescută?

Bilirubina este o substanță gălbuie în sângele dumneavoastră. Se formează după ce celulele...

Brânza de vaci: Un...

Brânza de vaci este unul dintre alimentele cele mai apreciate de-a lungul timpului...

Incaltaminte traditionala

anul 2010, a fost descoperită în Peștera Areni-1, din provincia Vayotz...
AcasăCulinarCeafă de porc...

Ceafă de porc în sos de bere cu fasole verde

Din ciclul „Reţeta lui Chef Giuseppe”. Alegerea garniturii şi a vinului îmi aparţin.

Ce vă trebuie?

  • 2 felii potrivite de ceafă de porc dezosată;
  • 300 mL bere;
  • 3 – 4 căţei de usturoi;
  • 1 linguriţă de miere;
  • 1 linguriţă de muştar clasic;
  • 1 linguriţă de muştar iute;

Continuare …

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....