.

Mic ghid de purtare...

Brățările există de secole. De la versiunile lor primitive făcute din iarbă până...

Ce trebuie să avem...

Vine iarna, vine frigul, ai nevoie de o geacă să-ți țină cald. Să...

O călătorie culinară și...

Toamna, acea perioadă magică a anului, în care natura se transformă în culori...

Top 5 motive pentru...

Un parfum de calitate este mult mai mult decât un simplu accesoriu olfactiv....
AcasăCulinarCeafă de porc...

Ceafă de porc în sos de bere cu fasole verde

Din ciclul „Reţeta lui Chef Giuseppe”. Alegerea garniturii şi a vinului îmi aparţin.

Ce vă trebuie?

  • 2 felii potrivite de ceafă de porc dezosată;
  • 300 mL bere;
  • 3 – 4 căţei de usturoi;
  • 1 linguriţă de miere;
  • 1 linguriţă de muştar clasic;
  • 1 linguriţă de muştar iute;

Continuare …