.

Cum alegi parchetul stratificat?

Acasă e cel mai minunat loc, iar podeaua din lemn contribuie la transformarea...

Principalele probleme pe care...

Nu toată lumea are bani pentru o mașină nouă, mai ales dacă sunt...

Trusă medicală sau de...

Mergeți pe munte, în pădure sau doar la iarbă verde, la marginea orașului?...

Cele mai frecvente șapte...

Cei care au un câine ca animal de companie știu, în general, cât...
AcasăCulinarCreveți la tigaie...

Creveți la tigaie și un fel de tzatziki

Chiar dacă nu te-ai născut și ai crescut cu marea la doi pași, uneori îți mai vine așa, câte o poftă, de fructe de mare. Mai ales atunci când vacanța este încă departe. Dacă ai în apropiere un supermarket (și cine nu are?), ori un restaurant care servește preparate mediteraneene (și cine nu are?), treaba-i ca și rezolvată.

_108

Cum încă nu e vremea de încins grătare în aer liber, n-am făcut creveți la grătar. Și nici nu i-am mai marinat ca aici. I-am gătit în cel mai simplu mod posibil și au ieșit aproape ca la grătar, fără a avea însă gustul de mititei, cum mi s-a întâmplat pe vremuri, la restaurantul Parc, pe vremea când tocmai devenise Green Park.

_111

Și ca să fie mezé-ul (aproape) complet, am mai luat niște Feta, una cu ierburi mediteraneene, alta cu sos picant de roșii, pe care doar le-am dat la cuptor (220 ˚C) pentru 10 – 15 minute. Uzo n-a fost să fie, în schimb a fost un cupaj roșu sec de Dealu Mare: Byzantium.

_115

Articolul integral, AICI.