marți 22 octombrie 2024

.

Două suplimente alimentare pentru...

Suplimentele alimentare au câștigat popularitate în rândul persoanelor preocupate de sănătate și de...

Bărbații și parfumurile. Când...

Istoric vorbind, aristocrația occidentală a folosit parfumurile pentru a-și ascunde duhoarea. Nu este...

VSH – ce trebuie...

Viteza de sedimentare a hematiilor (VSH) este rata la care celulele roșii din...

10 ponturi esențiale pentru...

Întreținerea regulată a autoturismului este cheia pentru a-i asigura o viață lungă și...
AcasăCulinarPiept de pui...

Piept de pui împachetat în jambon

Celor care sunt înnebuniţi după carnea de porc, dar ştiu că nu prea au voie, le recomand această soluţie de compromis care încearcă să împace capra cu varza, sau mai bine zis porcul cu puiul.

Ce vă trebuie?

  • O bucată de piept de pui de vreo 300 g;
  • 6 feliuţe subţiri de jambon crud uscat;
  • 10 – 12 ciupercuţe champignon;

Continuare …

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....