.

Ce trebuie să știi...

Din cauza pandemiei, a restricțiilor, a întregii nebuneli de anul trecut, m-am apucat...

Căteva ponturi pentru alegerea...

Primul meu ceas a fost un «Racheta» sovietic, primit ca premiu la un...

Importanța sistemelor de supraveghere...

Într-o lume tot mai interconectată și cu riscuri în continuă schimbare, securitatea locuințelor...

Rolul vital al asigurărilor...

Într-o lume în continuă schimbare și adesea imprevizibilă, asigurările au evoluat dincolo de...
AcasăCulinarPiept de raţă...

Piept de raţă afumat cu sos de Metaxa

Dacă reţeta de ieri vi s-a părut prea complicată, iată şi varianta pentru începători, care nu se poate să nu vă iasă „din prima”. Acest preparat pleacă de la pieptul de raţă afumat (în Bacău îl găsiţi la Selgros sau la Real).

Ce vă trebuie?

Un piept de raţă afumat (250 g – suficient pentru 2 persoane); 50 mL Metaxa; Continuare …