.

Cum să vă îmbrăcați...

Cel mai important lucru de reținut este că stratificarea este cel mai eficient...

ŠKODA 1000 MB: schimbarea...

ŠKODA a construit o linie de producție complet nouă și modernă pentru noul...

Cum poți face poze...

O fotografie de 360 de grade înseamnă o imagine care să cuprindă tot...

Mergem pe Mare. Ce...

Chiar dacă sunteți prima dată pe o navă sau călătoriți des, trebuie să...
AcasăCulinarSos de ciuperci...

Sos de ciuperci champignon proaspete cu brânză albastră și smântână

Deși am gătit și gătesc cu ciuperci de nenumărate ori, în marea majoritate a experimentelor mele culinare mă rezum doar la la ciuperci așa-zis “sigure”, adică provenite din crescătorii verificate, ori din magazine autorizate. Arareori cumpăr ciuperci de pădure de prin piețe, rezumându-mă la ghebe ori hribi, pe care (zic eu) le cunosc suficient de bine. Celelalte pe care le folosesc (proaspete ori uscate) provin (tot eu zic) dintr-o sursă sigură (cu HACCP și tot tacâmul). Un sos de ciuperci poate completa fericit un preparat pe bază de carne ori pește și, de asemenea, îi poate ascunde defectele (dar doar bucătarii nepricepuți folosesc sosurile pentru a ascunde anumite deficiențe al preparatelor, Adi Hădean zis-a).

106

Articolul integral, aici.