luni, decembrie 11, 2023

Măștile faciale și beneficiile pentru sănătatea pielii

Pe lângă rolul lor crucial în protecția...

Când ar trebui să-ți faci analize pentru prostată

Prostata este atât o glandă accesorie a...

Sos de ciuperci champignon proaspete cu brânză albastră și smântână

CulinarSos de ciuperci champignon proaspete cu brânză albastră și smântână
- Advertisement -

Deși am gătit și gătesc cu ciuperci de nenumărate ori, în marea majoritate a experimentelor mele culinare mă rezum doar la la ciuperci așa-zis “sigure”, adică provenite din crescătorii verificate, ori din magazine autorizate. Arareori cumpăr ciuperci de pădure de prin piețe, rezumându-mă la ghebe ori hribi, pe care (zic eu) le cunosc suficient de bine. Celelalte pe care le folosesc (proaspete ori uscate) provin (tot eu zic) dintr-o sursă sigură (cu HACCP și tot tacâmul). Un sos de ciuperci poate completa fericit un preparat pe bază de carne ori pește și, de asemenea, îi poate ascunde defectele (dar doar bucătarii nepricepuți folosesc sosurile pentru a ascunde anumite deficiențe al preparatelor, Adi Hădean zis-a).

106

Articolul integral, aici.

Alte titluri